Feedback Confirming Board

Udtalelser fra medlemmer

”Det ville være et stort tab…kæmpe faktisk…hvis Høsterkøb skole lukkede…..og hvis noget overhovedet ændres ved den måde skolen bliver kørt på…. Ikke bare for Høsterkøb, men for hele området, der jo leverer elever til denne fantastiske skole. Vi har været så glade for at have vores børn gående der….de er blevet udrustet med en kæmpe ballast, de første år af deres skoleliv….noget de bærer med sig resten af livet : ) BEVAR HØSTERKØB SKOLE”

”Jeg ved som forsker, der har lavet feltarbejde på Høsterkøb Skole, at den er helt enestående ift. at inkludere og at skabe læringslyst for alle. Lad være med at ødelægge det. Brug den i stedet som forbillede for andre skoler”

”Vores børn har begge gået på Høsterkøb Skole. Nu går de på Sjælsø. Vi var ualmindeligt glade for Høsterkøb Skole, stemningen, de ansatte & den pædagogiske linje. Vi kunne ikke forestille os at vores børn, havde fået en bedre start på deres skoleliv.”

”Jeg krydser fingre for kampen. Det ville være så trist at miste Høsterkøb skole – verdens bedste, lille skole.”

Som en der har gået på den skole, ville det være en skam at sådan en smuk og dejlig skole, med så mange gode minder forsvinde. Bakken bag skolen, og det flotte amfiteater bringer det bedste frem i barndommen.”

Skolen er som skole helt unik, og vores datter, [X], havde sine allerbedste skoleår dér. Den er samtidig vital for lokalområdet her i Ubberød/Brådebæk og SKAL bevares, trods visse levebrødspolitikernes insisteren på, at de har produceret et regneark, der siger det modsatte 🙁 Jeg er glad for at nogen fortsat vil kæmpe for skolens overlevelse. Aldrig give op!”

Godt initiativ! Som lærer på skolen i en årrække har jeg været med i gamet tidligere……Det bliver ikke lettere denne gang, men kampen er vigtigere end nogensinde før.”

TAK fordi I kæmper for at bevare Høsterkøb Skole❤”