Skabelon til Høringssvar

Vi opfordrer alle til at indgive høringssvar til Rudersdal Kommune. Høringssvar kan indsendes frem til den 16. september 2019. Vi opfordrer ligeledes til, at I fortsætter med at skrive læsebreve. Foreningen vil løbende videreformidle læserbreve og høringssvar til kommunalpolitikerne og til Rudersdal Avis fra ultimo juli måned og frem til deadline den 16. september 2019. Derfor håber vi, at du vil koordinere indsendelsen af høringssvar med Dina Jaspars. Dina er ansvarlig for læserbreve og høringssvar i Foreningen Bevar Høsterkøb Skole (og er mor til Claudia i 0.A).

Dina er også god at tage fat i, hvis I f.eks. har spørgsmål til eller mangler konkrete oplysninger om den nye skolestruktur i Rudersdal Kommune.

Læs mere her https://www.rudersdal.dk/files/media/2019/13/skolestrukturudvalgets_anbefalinger_til_kmb.pdf) eller høringsmaterialet https://www.rudersdal.dk/files/media/2019/24/presmed.ny_skolestruktur_sendes_i_hoering.pdf)

Dina kan kontaktes på dinakristina.dk@gmail.com

One Reply to “Skabelon til Høringssvar”

  1. Har flyttet min datter fra Sjælsøskolen pga. der er simpelhen ikke er styr på tingende.

    Havde 1 år i 6 klasse med unden elevplaner og uden undervisning. Sjælsøskolen fungere på ingen måde. Høsterkøb er en lilleskole som fungere som et godt tilbud for de små elever. Hvis Høsterkøb nedlægges er mit eneste alternativ være Privat skole.

    Vi betaler så meget i skat og lægger så mange penge i kommunenkassen og er i forvejen sur over manglende undervisning og dårlig håndtering fra kommunen. Den eneste skole som er velfungerende vil i lukke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *