Skabelon til Høringssvar

Vi opfordrer alle til at indgive høringssvar til Rudersdal Kommune. Høringssvar kan indsendes frem til den 16. september 2019. Der er ikke begrænsninger ift. hvor mange høringssvar, man kan indsende. Høringssvaret indsendes via nedenstående link, hvor du også kan finde en høringsskabelon (Rudersdal Kommune modtager ikke høringssvar pr. post eller ved personlig henvendelse). Vi opfordrer ligeledes til, at I fortsætter med skrive læserbreve – som kan være det samme som dit høringssvar.

Hvis du har spørgsmål omkring høringssvar eller mangler konkrete oplysninger om den nye skolestruktur i Rudersdal Kommune, er du meget velkommen til at tage fat i Dina Jaspars (mor til Claudia i 1.A).

https://www.rudersdal.dk/indhold/bemaerkninger-til-forslag-om-ny-skolestruktur

Læs mere her:

Forslag til ændret Skolestruktur: https://dagsordener.rudersdal.dk/vis/pdf/bilag/2804e8eb-1267-4e9c-8d37-1bcc0db06341?redirectDirectlyToPdf=false

https://www.rudersdal.dk/files/media/2019/13/skolestrukturudvalgets_anbefalinger_til_kmb.pdf) eller høringsmaterialet https://www.rudersdal.dk/files/media/2019/24/presmed.ny_skolestruktur_sendes_i_hoering.pdf)

Dina kan kontaktes på dinakristina.dk@gmail.com

2 Replies to “Skabelon til Høringssvar”

 1. Har flyttet min datter fra Sjælsøskolen pga. der er simpelhen ikke er styr på tingende.

  Havde 1 år i 6 klasse med unden elevplaner og uden undervisning. Sjælsøskolen fungere på ingen måde. Høsterkøb er en lilleskole som fungere som et godt tilbud for de små elever. Hvis Høsterkøb nedlægges er mit eneste alternativ være Privat skole.

  Vi betaler så meget i skat og lægger så mange penge i kommunenkassen og er i forvejen sur over manglende undervisning og dårlig håndtering fra kommunen. Den eneste skole som er velfungerende vil i lukke.

 2. Det lyder måske voldsomt, men det er intet mindre end en katastrofe for lokalområdet, hvis Høsterkøb Skole ikke bevares som en skole med en selvstændig ledelse.
  Høsterkøb Skole er en super velfungerende skole med dygtige lærere, med et særligt sammenhold, stolte traditioner og samtidig fremsynet og innovativ.
  Vi har/har haft 2 børn på Høsterkøb, som både børn og vi forældre er lykkelige og taknemmelige for…. vi har også flyttet et barn fra Sjælsø Skole, som til stadighed er ramt af lærerflugt, med deraf følgende manglende kontinuitet i undervisningen og manglende engagement og interesse for at skabe gode rammer for de vigtige sociale relationer.
  Kære politikere, bevar Høsterkøb Skole som den selvstændige fantastiske skole den er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *